Productiemedewerker

Charaimy Poulino

Productiemedewerker

BIOGRAFIE

Vroeger werkte ik voor een scheepvaartbedrijf. Daar kwam ik erachter dat ik het productieproces erg leuk vind. Toen ik 5 jaar geleden op zoek moest naar een nieuwe baan, verhuisde ik naar Amsterdam om mijn opties te vergroten. Ik zocht toen werk dichtbij huis, zodat ik er op de fiets naartoe zou kunnen. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar productiemedewerker bij Smit & zoon in Weesp.

CARRIÈRE BIJ SMIT & ZOON

Mijn specifieke functie kun je ook wel “tapper” noemen. Ik vul de vaten met de producten die Smit & zoon verkoopt en zorg dat deze op de juiste manier gelabeld worden. Het gemiddelde aantal vaten per dag is wel 150! Ik houd van hard werken – het geeft me het gevoel dat ik goed bezig ben. Ook werk ik altijd heel netjes – ik vind het belangrijk dat alles gestructureerd verloopt.

PASSIE

Mijn zoon. We werken in de fabriek in ploegendiensten van 6:00 tot 14:00 uur of 14:00 tot 22:00 uur. Het liefst draai ik een vroege dienst om lekker bijtijds thuis te zijn voor mijn zoon. Dan haal ik hem op uit school en speel ik de rest van de middag met hem.

WERKWEEK

Je werkt de ene week een vroege dienst en de week erna een late dienst. Soms verdelen we dit met de collega’s onderling waardoor dit afwijkt.

OVER 10 JAAR

Heet ik nog steeds Charaimy Poulino, niks ligt vast in het leven alleen je naam! Ik hoop dat ik tegen die tijd nog vitaal ben en nog elke dag mag genieten van mijn kinderen.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

  • Productiemedewerker
  • Smit & zoon Weesp
  • Zoon van 3,5 jaar inspireert
  • Doet alles op de fiets