Tactical Purchaser NPR

Locatie

Weesp

Afdeling

Purchasing

Uren per week

32 - 40

Salaris

€3.500,- tot €4.600,- bruto per maand

Als Tactisch Inkoper NPR bij Smit & Zoon kom je in aanraking met alle facetten van het vakgebied inkoop voor indirecte goederen en diensten. De afdeling heeft een verbindende rol binnen Royal Smit & Zoon tussen interne klanten en leveranciers. Daarom is deze functie ook zo uniek! Als spin in het web zorg je voor een goede samenwerking met verschillende stakeholders en identificeert en specificeert de inkoopbehoefte van je interne klant en vertaal je dit naar het selecteren en het contracteren van de juiste leveranciers, gevolgd door het managen van het contract samen met de contractbeheerder. In het contact ga je voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij je de relatie met je leverancier niet uit het oog verliest.

 

Als je nog niet veel ervaring hebt, maar wel over commercieel talent en analytische vaardigheden beschikt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je wordt dan begeleid naar de rol van inkoper, met ondersteuning van ervaren collega’s en door middel van opleidingen.

 

Als lid van het Inkoopteam rapporteer je rechtstreeks aan de Inkoop manager. Samen bespreek je de voortgang, resultaten en verdere stappen om de inkoopactiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat je gaat doen

Als Tactisch Inkoper NPR ben je verantwoordelijk voor:

 • Het concurrerend inkopen van NPR producten en diensten, verpakkingen en transport, van sourcing tot contracteren (de operationele inkoop is in de lijn belegd);
 • Het onderhouden van relaties met leveranciers en interne klanten;
 • Het voeren van commerciële onderhandelingen met diverse leveranciers op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringscondities;
 • Het proactief analyseren van processen en uitgaven, en het doen van verbetervoorstellen op o.a. duurzaamheid;
 • Het beheer van het P2P- en contractbeheertool voor indirecte goederen en diensten;
 • Leveranciersbeheer en contractmanagement.

 

Jouw profiel

 • Je beschikt over HBO werk –en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of management gerelateerde studie;
 • Je hebt het Nevi-1 certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op een commerciële afdeling en wil een volgende stap in je carrière maken;
 • Je beschikt over de competenties: analytisch, onderhandelen, accuraat, omgevingsbewustzijn,   integer, initiatiefrijk, vasthoudend;
 • Je bent in staat om je eigen werk goed te plannen en overzien gezien het tactische karakter van de functie;
 • Heb je ervaring met Microsoft Dynamics (365 F&O) dan is dat een pré;

 

Wij bieden jou

 • Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf;
 • Als Tactisch Inkoper NPR ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw kennis- en ervaringsniveau;
 • Naast een goed salaris heeft Royal Smit & Zoon uitstekende secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, winstuitkering en solide pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een laptop en telefoon;
 • Dagelijks vers fruit, regelmatig borrels en activiteiten vanuit de Smit activiteitencommissie;
 • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Royal Smit & Zoon

Royal Smit & Zoon is een dynamisch internationaal opererend bedrijf met een ambitieuze missie: de waardeketen van de leerindustrie verduurzamen. Zijn we er al? Nee, nog niet helemaal. Maar we zetten grote stappen en zijn trots dat we recentelijk het prestigieuze platina label van EcoVadis hebben ontvangen. Dit betekent dat we blijven innoveren om een positieve impact op het milieu en de samenleving te realiseren.

Sinds de oprichting in 1821 zijn we uitgegroeid tot een 7e generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige duurzame grondstoffen voor het bewerken van leer. Onze grondstoffen worden wereldwijd door leerlooierijen gekocht om hoogwaardig leer te produceren voor toepassingen in de automotive, meubelbekleding en high-end fashion.

Het familiaire karakter is nog steeds voelbaar binnen de organisatie, waar samenwerking en aandacht voor elkaar centraal staan. Bij Royal Smit & Zoon krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en je groeiambities waar te maken.

Wij zijn een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. Ons hoofdkantoor en onze productielocatie zijn gevestigd in Weesp, en we hebben een tweede productielocatie in Amersfoort. Wereldwijd werken er 450 toegewijde medewerkers bij Royal Smit & Zoon in onder andere Nederland, Italië, China, India en Duitsland. Royal Smit & Zoon is een bedrijf met een rijke historie, een duidelijke focus en een langetermijnvisie. Join us in shaping a sustainable future!

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de onderstaande knop en stuur je CV. Neem voor meer informatie contact op met Mark Letter (Talent Acquisition Manager) via [email protected] of op 06-281 361 19.

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde cv’s en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

Solliciteer

Enthousiast geworden?
Stuur ons je cv en solliciteer direct.
Solliciteer direct

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze positie? Neem contact op met onze recruiter.
Contact
Solliciteer direct