HomeCareersVacanciesProcesoperator

Procesoperator

Locatie

Amersfoort

Afdeling

Productie

Uren per week

36 - 40 (5-ploegendienst)

Salaris

€2300 - €2900 bruto per maand (+31% ploegentoeslag)

Als Procesoperator kom je te werken op de afdeling Productie in Amersfoort dat bestaat uit 22 medewerkers. De afdeling Productie is verantwoordelijk voor het productieproces wat bestaat uit het mengen en produceren van chemicaliën voor de leerlooi industrie. Dit produceren gaat in een geautomatiseerde fabriek.

 

Wat je gaat doen

Als Procesoperator ben je een belangrijke schakel in ons productieproces. Je produceert in een hoogwaardige chemische productieomgeving de chemicaliën voor de leerverwerkende industrie. Verder voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en monitoren van het sterk geautomatiseerde procesapparatuur  (m.b.v. DCS/PLC-procesbesturing)
 • Je ziet toe op het  leveren van tijdige productie zonder hierbij kwaliteit en veiligheidsnormen uit het oog te verliezen;
 • Je voert inspecties uit en controleert onze technische installaties;
 • Je draagt zorg voor eigen veiligheid en die van collega’s in verband met het werken met gevaarlijke stoffen;
 • Je helpt met het laden en lossen van  tankauto’s en zorgdragen voor een tijdige interne logistiek;
 • Je werkt aan het opstellen en schrijven van rapportages en het vastleggen hiervan in de diverse administratieve systemen;
 • Je draagt proactief bij aan een nette werkplek en denkt mee op het gebied van veiligheids- en milieubewustzijn.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO3 opleiding bij voorkeur Procestechniek, Operationeel technicus of soortgelijke opleiding;
 • Je hebt relevante werkervaring binnen een productiebedrijf (voorkeur: Chemie, food of Pharma);
 • Je hebt affiniteit met batchgewijze productie en affiniteit met DCS/PLC-procesbesturing;
 • Je bent bereid te werken in een 5-ploegendienst (volcontinue);
 • Je bent communicatief vaardig, precies, zelfstarter;
 • Je bent een echte teamspeler en gaat hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je woont idealiter in een straal rond 30-35 kilometer rondom Amersfoort.

 

Wij bieden jou

 • Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf;
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: naast een goed salaris heeft Smit & Zoon goede secundaire voorwaarden o.a. 13e maand en variabele bonus;
 • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Smit & Zoon:

Koninklijke Smit & Zoon is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, waarbij het familiekarakter nog altijd zichtbaar is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. We combineren professioneel werken, groeiambities en oog voor de mens tot één geheel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en bieden onder meer ontwikkelingsmogelijkheden, een 13de maand, winstdeling en korting op sportfaciliteiten.

De organisatie is in 1821 opgericht en heeft zich als een 7e generatie familiebedrijf toegelegd op de innovatie en productie van hoogwaardige duurzame grondstoffen voor het bewerken van leer. Leer is een bijproduct van de vleesindustrie, waarbij leerlooierijen wereldwijd onze kwalitatief hoogwaardige producten kopen om het leer te bewerken zodat het gebruikt kan worden in de automotive industry, op de bekleding van meubels en in de high-end fashionindustrie. Hierin streven wij naar het creëren van een sociaal en milieuvriendelijke duurzame leerketen in 2025.

Koninklijke Smit & Zoon is uitgegroeid tot een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. Het hoofdkantoor en een productielocatie bevinden zich in Weesp en we hebben een tweede Nederlandse productielocatie in Amersfoort. Er werken circa 400 betrokken medewerkers voor onze bedrijven in Nederland, Italië, China, India en Mexico. Het is een bedrijf met een prachtige historie, een duidelijke focus en een lange termijnvisie.

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de onderstaande knop en stuur je CV. Neem voor meer informatie contact op met Mark Letter (Corporate Recruiter) via [email protected] of op 06-281 361 19.

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde cv’s en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

Als Procesoperator heb je veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid maar werk je nooit alleen

Apply now

Our story

Our mission

Creating a socially and environmentally sustainable leather value chain

Our mission is to create value for customers, shareholders, employees, and society by developing product and process innovations and raising awareness of the need for sustainable solutions in the entire leather value chain. With this mission we help society as a whole, by not only offering leather as a sustainable source for all kinds of products but also by taking care of our planet and of the next generations of people that will be living here.

Apply

Have you become enthusiastic?
Send us your resume now and apply immediately.
Apply

Questions?

Do you have any questions or would you like to know more about this position? Contact our Recruiter.
Contact
Apply now