Maintenance Coördinator

Locatie

Amersfoort

Afdeling

Technical Services

Uren per week

36 - 40

Salaris

€3.024,00 - €4.320,00 bruto per maand

Kan jij ervoor zorgen dat het onderhoud binnen een fabriek goed gecoördineerd wordt? Dan ben jij de Maintenance Coördinator die wij zoeken!

 

 

Wat je gaat doen

Als Maintenance Coördinator ben je werkzaam binnen de Technische Dienst. Het team bestaat uit een Maintenance Manager, Maintenance Engineer en Monteurs. Op locatie Amersfoort bestaat het team uit zes collega’s. Als Maintenance Coördinator heb je een veelzijdige functie waarbij elke dag anders is. Binnen de Technische Dienst in Amersfoort zorg jij ervoor dat onderhoudsaanvragen effectief worden gecoördineerd. Daarnaast organiseer en plan je de werkzaamheden die het mogelijk maken om modificaties en verbeteringen door te voeren binnen de diverse productielijnen.

Als Maintenance Coördinator voer je verder de volgende werkzaamheden uit:

 • Je leidt de ochtendstart en samen met de monteurs en de afdeling productie bepaal je de prioriteiten van de dag;
 • Je zorgt ervoor dat alle onderhoudsactiviteiten worden ingepland, dit doe je in nauw overleg met de afdeling Productie;
 • Je stelt Taak Risico Analyses en werkvergunningen op;
 • Je begeleidt contractors en je bent voor hun het eerste aanspreekpunt;
 • Je bestelt onderdelen en zorgt voor een zo optimaal mogelijk voorraadbeheer;
 • Je organiseert de jaarlijkse stopweek waarin gepland onderhoud wordt uitgevoerd;
 • Je beoordeelt onderhoudscontracten en evalueert de prestaties van de contractors;
 • Je geeft technisch support aan de productie- en onderhoudsafdelingen om verbeteringen door te voeren en kostenreductie te realiseren;
 • Je neemt deel aan het Management of Change (MoC) op het gebied van technische documentatie, spare parts en het voeren van een effectief administratiesysteem.

 

Jouw profiel

Als Maintenance Coördinator heb je een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding in een technische richting zoals: Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of E&I;
Of HBO werk en denkniveau gecombineerd met technische affiniteit. Verder voldoe je aan het volgend profiel:

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over uitstekende organiserende talenten en zorgt dat alle werkzaamheden perfect zijn voorbereid, ingepland en worden uitgevoerd volgens verwachtingen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en zoekt afstemming met productie, monteurs van derde, contractors, etc.;
 • Je hebt ervaring met IT-programma’s. Ervaring met Ultimo, Excel en Autocad is een grote pré;
 • Je bent bereid om mee te werken in de consignatiedienst.


Wij bieden jou

 • Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf;
 • Een salaris tussen de €3.024,- en €4.320,- bruto per maand afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau;  
 • Naast een goed salaris heeft Royal Smit & Zoon uitstekende secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, vakantiegeld, variabele winstuitkering en een goede pensioenregeling;
 • Een laptop en telefoon;
 • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Royal Smit & Zoon

Royal Smit & Zoon is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, waarbij het familiekarakter nog altijd zichtbaar is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. We combineren professioneel werken, groeiambities en oog voor de mens tot één geheel.

De organisatie is in 1821 opgericht en heeft zich als een 7e generatie familiebedrijf toegelegd op de innovatie en productie van hoogwaardige duurzame grondstoffen voor het bewerken van leer. Leer is een bijproduct van de vleesindustrie, waarbij leerlooierijen wereldwijd onze kwalitatief hoogwaardige producten kopen om het leer te bewerken zodat het gebruikt kan worden in de automotive industrie, op de bekleding van meubels en in de high-end fashionindustrie. Hierin streven wij naar het creëren van een sociaal en milieuvriendelijke duurzame leerketen in 2025.

Royal Smit & Zoon is uitgegroeid tot een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. Het hoofdkantoor en een productielocatie bevinden zich in Weesp en we hebben een tweede Nederlandse productielocatie in Amersfoort. Er werken circa 400 betrokken medewerkers voor onze bedrijven in Nederland, Italië, China, India en Mexico. Het is een bedrijf met een prachtige historie, een duidelijke focus en een lange termijnvisie.

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de onderstaande knop en stuur je CV. Neem voor meer informatie contact op met Mark Letter (Talent Acquisition Manager) via [email protected] of op 06-281 361 19.

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde cv’s en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

Het leuke aan het werk als Maintenance Coördinator is dat het een dynamische functie is waarin je snel moet kunnen schakelen en die wisseling maakt het dat het nooit saai is.

Apply now

Our story

Our mission

Creating a socially and environmentally sustainable leather value chain

Our mission is to create value for customers, shareholders, employees, and society by developing product and process innovations and raising awareness of the need for sustainable solutions in the entire leather value chain. With this mission we help society as a whole, by not only offering leather as a sustainable source for all kinds of products but also by taking care of our planet and of the next generations of people that will be living here.

Apply

Have you become enthusiastic?
Send us your resume now and apply immediately.
Apply

Questions?

Do you have any questions or would you like to know more about this position? Contact our Recruiter.
Contact
Apply now