Logistiek Coördinator

Locatie

Weesp

Afdeling

Supply Chain

Uren per week

32 - 40

Salaris

€3.507,- tot €4.509,- bruto per maand

Ben jij een ervaren logistiek professional die klaar is voor een uitdagende rol bij een toonaangevend bedrijf in de chemische industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Royal Smit & Zoon is producent van hoogwaardige chemische grondstoffen voor de leerindustrie en zoekt een Logistiek Coördinator om onze logistieke processen te coördineren en te optimaliseren. Als onderdeel van de afdeling Supply Chain neem je een belangrijke positie in binnen deze afdeling. De afdeling Supply Chain bestaat uit een Supply Chain Manager, Supply Network Planner, Demand Planner, Projectmedewerker Supply Chain en een Administrative Employee Supply Chain.

 

Wat je gaat doen

Royal Smit & Zoon exporteert 99% van de geproduceerde producten, waarvan het meerendeel via zeevracht over de wereld wordt vervoert.

Je bent primair verantwoordelijk voor de contacten met onze logistieke partners en zorgt ervoor dat de distributie van onze producten naar klanten, zowel in het binnen- als buitenland, tijdig en volgens de leveringscondities verloopt. Eventuele knelpunten binnen het logistieke proces los je (ad-hoc) op.

 

 • Je onderhoudt contacten met logistieke partners (3PL) en bewaakt het uitvoeringsproces door transporteurs en partners van het externe magazijn;
 • Je organiseert periodieke meetings met logistiek partners om rapportages te bespreken (SLA’s evalueren) en procesverbeteringen te identificeren en door te voeren;
 • Je handelt leveringsklachten af en onderneemt actie om deze op te lossen;
 • Je blijft continu meewerken aan optimaliseren van het carrier- en magazijnproces;
 • Je voert tenders uit in samenwerking met de Inkoopafdeling;
 • In deze rol krijg je veel ruimte om, in samenspraak met de Manager Supply Chain, de functie naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de verdere groei van Royal Smit & Zoon.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een opleiding in de richting van Logistiek Management of Supply Chain Management afgerond op MBO 4 of HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan en hebt ervaring met incoterms en zeevracht;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en een proactieve houding;
 • Je bent communicatief vaardig zowel in het Nederlands als Engels;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wij bieden jou

Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf en verder:

 • Een salaris tussen de €3.507,00 en €4.509,00 bruto per maand, afhankelijk van ervarings- en opleidingsniveau;
 • Naast een goed salaris heeft Smit & Zoon goede secundaire voorwaarden waaronder een 13e maand, een solide pensioenregeling en een winstdelingsregeling;
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 10 dagen per jaar bij te kopen;
 • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Royal Smit & Zoon:

Royal Smit & Zoon is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, waarbij het familiekarakter nog altijd zichtbaar is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. We combineren professioneel werken, groeiambities en oog voor de mens tot één geheel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en bieden onder meer ontwikkelingsmogelijkheden, een 13de maand, winstdeling en korting op sportfaciliteiten.

De organisatie is in 1821 opgericht en heeft zich als een 7e generatie familiebedrijf toegelegd op de innovatie en productie van hoogwaardige duurzame grondstoffen voor het bewerken van leer. Leer is een bijproduct van de vleesindustrie, waarbij leerlooierijen wereldwijd onze kwalitatief hoogwaardige producten kopen om het leer te bewerken zodat het gebruikt kan worden in de automotive industrie, op de bekleding van meubels en in de high-end fashionindustrie. Hierin streven wij naar het creëren van een sociaal en milieuvriendelijke duurzame leerketen in 2025.

Royal Smit & Zoon is uitgegroeid tot een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. Het hoofdkantoor en een productielocatie bevinden zich in Weesp en we hebben een tweede Nederlandse productielocatie in Amersfoort. Er werken circa 400 betrokken medewerkers voor onze bedrijven in Nederland, Italië, China, India en Duitsland. Het is een bedrijf met een prachtige historie, een duidelijke focus en een lange termijnvisie.

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de onderstaande knop en stuur je CV. Neem voor meer informatie contact op met Mark Letter (Talent Acquisition Manager) via [email protected] of op 06-281 361 19.

 

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde cv’s en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

Our story

Our mission

Creating a socially and environmentally sustainable leather value chain

Our mission is to create value for customers, shareholders, employees, and society by developing product and process innovations and raising awareness of the need for sustainable solutions in the entire leather value chain. With this mission we help society as a whole, by not only offering leather as a sustainable source for all kinds of products but also by taking care of our planet and of the next generations of people that will be living here.

Apply

Have you become enthusiastic?
Send us your resume now and apply immediately.
Apply

Questions?

Do you have any questions or would you like to know more about this position? Contact our Recruiter.
Contact
Apply now