HomeCareersVacanciesBuyer NPR (32-40 uur)

Buyer NPR (32-40 uur)

Heb jij behoefte aan een afwisselende functie bij een organisatie met volop de ruimte voor initatief en ondernemerschap? Wil jij werkzaam zijn voor een ambitieuze werkgever met een familiaire sfeer, waar aandacht is voor ontwikkeling? Dan zijn we op zoek naar jou! AevesBenefit is voor Koninklijke Smit & Zoon in Weesp op zoek naar een:

Buyer NPR (32-40 uur)

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Koninklijke Smit & Zoon is een familiebedrijf dat is opgericht in 1821 en heeft zich toegelegd op de innovatie en productie van hoogwaardige duurzame producten voor het bewerken van leer. Wereldwijd worden de kwalitatief hoogwaardige producten van Koninklijke Smit & Zoon verkocht aan leerproducenten en zijn ze gegroeid tot een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. De producten worden gebruikt voor het maken van leer voor bekende merken in de automotive industrie, de bekleding van meubels en in de high-end fashionindustrie.

Met het hoofdkantoor en een productielocatie in Weesp, heeft Koninklijke Smit & Zoon nog een tweede productielocatie in Amersfoort en vestigingen in Duitsland, Italië, India en China. Met ruim 350 medewerkers wordt er hard gewerkt: stuk voor stuk professionals met de passie om elke dag weer duurzame topprestaties te leveren aan de klanten met de missionstatement: “Het creëren van een sociaal en milieuvriendelijke duurzame leerketen in 2025”

Ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan heeft Koning Willem-Alexander der Nederlanden aan Smit & Zoon dit jaar het predicaat Koninklijk verleend. De warmte en vriendelijkheid van het traditionele familiebedrijf zijn altijd in balans met de wil om continu te ontwikkelen en zich aan te passen aan de steeds veranderende markt. Het inkoopteam, bestaande uit 2 medewerkers, is op zoek naar een Buyer NPR om samen de uitdagingen in de markt aan te gaan.

Functie-informatie
Als Buyer NPR kom je in aanraking met alle facetten van het inkoopvakgebied. Je zal verantwoordelijk zijn voor het inkopen van NPR-producten en diensten, verpakkingen en transport (de operationele inkoop is in de lijn belegd): van sourcing tot contracteren. De afdeling heeft een verbindende rol binnen de organisatie tussen interne klanten en leveranciers. Daarom is deze functie ook zo uniek en dynamisch! Als spin in het web zorg je voor een goede samenwerking met verschillende stakeholders. Daarbij identificeer en specificeer je de inkoopbehoefte van de interne klant en vertaal je dit naar het selecteren en het contracteren van de juiste leveranciers, gevolgd door het managen van het contract samen met de contractbeheerder.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

• Relaties met leveranciers en interne klanten te onderhouden.
• Commerciële onderhandelingen uit te voeren op het gebied van prijs, kwaliteit en leveringscondities met diverse leveranciers.
• Het inkoopproces te doorlopen met de interne klanten.
• Proactief analyses te maken van processen en spend en het doen van verbetervoorstellen.
• Administratieve handelingen te verrichten, behorend bij de inkoopafdeling.
• Het P2P systeem te beheren voor indirecte goederen en diensten.
• Bezig te zijn met leveranciersbeheer en contractmanagement.

Functie-eisen
Koninklijke Smit & Zoon heeft een open cultuur met betrokken collega’s, waar mensen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Ben jij een junior inkoper die toe is aan een nieuwe stap (in combinatie met begeleiding en ontwikkeling) of ben jij een ervaren inkoper die op zoek is naar meer verantwoordelijkheid en ondernemerschap? Koninklijke Smit & Zoon kijkt naar ambitie en potentie en staat open voor verschillende kandidaten. Daarbij is het wel belangrijk dat je beschikt over de volgende kwaliteiten:

• Een afgeronde hbo- of academische opleiding. Een aanvullende inkoopopleiding is een pre of je bent bereid die te gaan volgen.
• Minimaal twee jaar ervaring in een commerciële functie.
• Gezien het tactische karakter ben je in staat om je eigen werk goed te plannen en overzien. Daarbij kijk je vooruit en vind je het niet erg om met de voet in de klei te staan.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en een commerciële mindset.
• Een zelfstandige werkhouding met oog voor jouw omgeving.
• Ervaring met Microsoft Dynamics (AX) is een pre.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamische en familiare omgeving waar er veel aandacht wordt besteed aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Het werk is dynamisch en afwisselend door de kansen die er voor inkoop binnen Koninklijke Smit & Zoon liggen. Er is voldoende ruimte om jouw creatieve ideeën te initiëren! Het salaris wordt gebaseerd op jouw achtergrond en ervaring. Verder heeft Koninklijk Smit & Zoon een hybride thuiswerkbeleid, goede secundaire voorwaarden met o.a. een 13de maand, variabele bonus, gereduceerde tarieven bij het sporten en een persoonlijk ontwikkel budget voor opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Over AevesBenefit:
AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie en detachering. De resultaten van onze klanten staan centraal. Alleen het beste voor onze klanten vindt AevesBenefit goed genoeg. Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze consultants. Dit inspireert de beste consultants in ons vak om zich aan AevesBenefit te binden. Gezamenlijk vormen wij een bruisend netwerk van ruim 200 inkoopconsultants, die ‘fun to work with’ zijn. Met onze consultants, partners en klanten vormen we het kloppend hart van het inkoopvakgebied. Gedreven door performance, met een snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening.

Inlichtingen bij:
Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Elen Yildirim – 06 52293203 – [email protected]

Solliciteren bij:
Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur nu je CV en Solliciteer direct.
Solliciteer

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Contact onze Recruiter.
Contact

Other careers

Procesoperator

Voor onze productielocatie in Amersfoort zijn we op zoek naar een: Procesoperator (5 ploegen) Als Proces Operator ben jij een belangrijke schakel...

ERP/Applicatiebeheerder

Voor afdeling IT in Weesp is Smit & Zoon momenteel op zoek naar een: ERP/Applicatiebeheerder Je bent een van de...

Corporate Recruiter