Assistent Teamleider Productie

Locatie

Weesp

Afdeling

Productie

Uren per week

32 - 40

Salaris

€2.500,00 - €3.000,00

 

Assistent Teamleider Productie

Zie jij uitdaging in het uitvoeren, coördineren, plannen en begeleiden van de veiligheid en het productieproces binnen een chemisch productiebedrijf? En heb jij ambities om te helpen bij het begeleiden van een team? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen? 

Als Assistent Teamleider Productie kom je te werken op de afdeling Productie in Weesp dat bestaat uit 23 medewerkers. De afdeling Productie is verantwoordelijk voor het productieproces wat bestaat uit het modificeren en emulgeren van basisgrondstoffen zoals oliën tot hoogwaardige ledervettingsmiddelen met behulp van diverse chemische behandelingen. Bij afwezigheid van de teamleider vervang je deze in zijn leidinggevende taken en fungeer je voor je collega’s als vraagbaak. Verder voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je bereidt de productieopdrachten voor en zorgt ervoor dat deze gerealiseerd worden;
 • Je laadt en lost de bulkwagens en zorgt voor de administratieve verwerking;
 • Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden bij productie efficiënt ingedeeld worden;
 • Je draagt zorg voor orde en netheid op de afdeling en biedt je ondersteuning bij kleine onderhoudsklussen;
 • Je controleert machines en onderneemt actie bij geconstateerde afwijkingen in overleg met de Proces Operators en/of Maintenance Engineer.

 

Bij afwezigheid van de teamleider

 • Je coördineert, plant en begeleid het productieproces van ledervettingsmiddelen;
 • Je stuurt proces- en bulk operators (ongeveer 3 man) aan en coördineert de werkzaamheden in de ploeg en op de afdeling;
 • Je zorgt voor een tijdige en correcte informatieverstrekking over planning en voortgang van productie aan betrokken afdelingen en management;
 • Binnen de productieafdeling creëer je een veilige, nette en ordelijke werkomgeving waardoor het team kwaliteit kan leveren volgens de normen en waarden van Royal Smit en Zoon.

 

Jouw profiel?

 • Je bent in het bezit van een MBO niveau 3/4 diploma in de richting van procestechniek of je bezit over een Vapro B of Vapro C diploma;
 • Je bent gemotiveerd en daadkrachtig: Je zegt wat je doet, en je doet wat je zegt!
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie waarbij leidinggeven een pre is.
 • Je kan duidelijk communiceren.
 • Je hebt respect voor je collega’s!
 • Je bent bekend met MS Office software en ERP-Systemen.

 

Wij bieden jou:

 • Een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf;
 • Een salaris tussen de €2.500,00 – €3.000,00 bruto per maand afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau + 15% ploegentoeslag;  
 • Naast een goed salaris heeft Royal Smit & Zoon uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, winstuitkering en een goede pensioenregeling;
 • Wij bieden uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over Royal Smit & Zoon

Royal Smit & Zoon is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, waarbij het familiekarakter nog altijd zichtbaar is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weesp. We combineren professioneel werken, groeiambities en oog voor de mens tot één geheel.

De organisatie is in 1821 opgericht en heeft zich als een 7e generatie familiebedrijf toegelegd op de innovatie en productie van hoogwaardige duurzame grondstoffen voor het bewerken van leer. Leer is een bijproduct van de vleesindustrie, waarbij leerlooierijen wereldwijd onze kwalitatief hoogwaardige producten kopen om het leer te bewerken zodat het gebruikt kan worden in de automotive industrie, op de bekleding van meubels en in de high-end fashionindustrie. Hierin streven wij naar het creëren van een sociaal en milieuvriendelijke duurzame leerketen in 2025.

Royal Smit & Zoon is uitgegroeid tot een gerenommeerde en zeer gewaardeerde speler in de leerindustrie. Het hoofdkantoor en een productielocatie bevinden zich in Weesp en we hebben een tweede Nederlandse productielocatie in Amersfoort. Er werken circa 400 betrokken medewerkers voor onze bedrijven in Nederland, Italië, China, India en Mexico. Het is een bedrijf met een prachtige historie, een duidelijke focus en een lange termijnvisie.

 

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de onderstaande knop en stuur je CV. Neem voor meer informatie contact op met Mark Letter (Talent Acquisition Manager) via [email protected] of op 06-281 361 19.

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde cv’s en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

 

In deze functie heb je de perfecte combinatie van meewerken, meedenken en een leuke werkplek

Apply now

Our story

Our mission

Creating a socially and environmentally sustainable leather value chain

Our mission is to create value for customers, shareholders, employees, and society by developing product and process innovations and raising awareness of the need for sustainable solutions in the entire leather value chain. With this mission we help society as a whole, by not only offering leather as a sustainable source for all kinds of products but also by taking care of our planet and of the next generations of people that will be living here.

Apply

Have you become enthusiastic?
Send us your resume now and apply immediately.
Apply

Questions?

Do you have any questions or would you like to know more about this position? Contact our Recruiter.
Contact
Apply now